D’r Dustin wint voor de tweede keer het Breuker vastelaoves leedjekonkoer

Nadat de Breuker vastelaovend op de 11de van de 11e niet geopend kon worden met het leedjeskonkoer heeft er na overleg met de deelnemers een digitaal leedjeskonkoer plaatsgevonden.
Maar liefst 10 deelnemers streden voor de titel “Sjlager va Gebrook”. Alle liedjes werden via een livestream op Facebook ten gehore gebracht.
Een vakjury heeft alle nummers voorafgaand aan het konkoer beoordeeld en een top 3 bepaald.
Uiteindelijk heeft d’r Dustin de meeste punten verzameld en is daarmee voor de tweede keer de winnaar van het leedjeskonkoer. Ook dit jaar was de tweede plek voor D’r Wielly en D’r Dean. Vader en zoon zongen samen het liedje: Es de geis d’r mer is. De Breuker Neutjes wisten met “Alles oet de kas” ook bij de 27e deelname met de derde plaats een topnotering te behalen. De winnende sjlager is geschreven door July Vijgen en Bryan Stelten en heeft de titel ‘De Vastelaoveskloes‘.

Alle liedjes zijn tijdelijk te downloaden via deze link. De tekst is hier terug te lezen.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, leef Breuker en Breukerinnekes, Onlangs hebben wij bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart na goed overleg het besluit genomen om in navolging van het afgelopen seizoen ook voor komend seizoen geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de...

Lees meer
Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer