Nadat de Breuker vastelaovend op de 11de van de 11e niet geopend kon worden met het leedjeskonkoer heeft er na overleg met de deelnemers een digitaal leedjeskonkoer plaatsgevonden.
Maar liefst 10 deelnemers streden voor de titel “Sjlager va Gebrook”. Alle liedjes werden via een livestream op Facebook ten gehore gebracht.
Een vakjury heeft alle nummers voorafgaand aan het konkoer beoordeeld en een top 3 bepaald.
Uiteindelijk heeft d’r Dustin de meeste punten verzameld en is daarmee voor de tweede keer de winnaar van het leedjeskonkoer. Ook dit jaar was de tweede plek voor D’r Wielly en D’r Dean. Vader en zoon zongen samen het liedje: Es de geis d’r mer is. De Breuker Neutjes wisten met “Alles oet de kas” ook bij de 27e deelname met de derde plaats een topnotering te behalen. De winnende sjlager is geschreven door July Vijgen en Bryan Stelten en heeft de titel ‘De Vastelaoveskloes‘.

Alle liedjes zijn tijdelijk te downloaden via deze link. De tekst is hier terug te lezen.

Thijs Bogaert geïnstalleerd als nieuwe president!

Thijs Bogaert geïnstalleerd als nieuwe president!

Sjtadsvastelaovesvereniging CCH heeft Thijs Bogaert geïnstalleerd als nieuwe president.  Hij volgt Ton Toussaint op die 17 jaar lang president en voorzitter was van de Hoensbroekse carnavalsvereniging. Lees hier het persbericht: CCH Gebrook installeert nieuwe...

Lees meer