Zondag 19 januari

Vandaag is het een belangrijke dag voor mij. Namelijk mijn eigen receptie. Maar voor dat het zover is begin ik eerst maar eens met opstaan want om 10.50 uur moet ik klaarstaan. Ik word opgehaald door Marcel….wij gaan naar Amicitia. Hier vind de opname plaats voor de nieuwe videoclip van July en de Muppe en natuurlijk heb ik July belooft hierbij aanwezig te zijn. Na een aantal opnames in het Cafe en zelfs eentje waarin wij met de hele groep de polonaise lopen voor het kleine kerkje komt ook hier weer een einde aan. Nog even snel op de foto met Jully en haar Muppe en klaar is kees. Ik laat mij hierna door Marcel bij mijn ouders afzetten waar mijn moeder een heerlijke zuurkool stampot heeft klaarstaan voor mij. Er moet voor een goede bodem gezorgd worden met deze drukke dagen en daarvoor kan ik toch het beste bij mijn moeder terecht. Na wat leuke gesprekken met mijn vader over wat ik allemaal heb meegemaakt op de zaterdagavond is het alweer bijna 14.50 uur. Ik word nu opgehaald door Thijs en Remy. Wij rijden eerst nog even langs mij om de handschoenen op te halen en dan snel door naar Amicitia waar we alle overige CCH leden ontmoeten. Van daaruit gaan wij met een grote groep richting de Roda hal in Kerkrade waar de jubileumreceptie van de Kirchraotsjer Vastelaoves Verain plaatsvindt. Hier zal ik mijn seizoensorde overhandigen aan hun prins Jorren I. Ook is Siefoe met ons meegegaan zodat wij in de Roda hal onze Breuker Schlager kunnen  laten horen. Nadat we nog wat gedronken hebben gaan wij ons langzaam klaarmaken om weer richting Hoensbroek te rijden. Sommige van ons maken even gebruik om wat te eten in de foodcorner. Maar ik ben uitgenodigd door Nicole en haar dochter Rachelle om bij hun te komen eten voordat ik richting het kasteel moet gaan. Een warm onthaal in huize Linssen en natuurlijk heerlijk kunnen eten. Super gedaan dames!!! Hier ga ik natuurlijk vaker gebruik van maken hahaha.

Ik vertrek om ongeveer 17.45 uur met Marcel richting het kasteel waar ik weer last krijg van, laten wij maar zeggen, gezonde zenuwen. Ik heb mij steeds voorgenomen om gewoon alles op mij af te laten komen. De jongens hebben mij verteld dat ik optimaal moet genieten want deze avond vliegt voorbij. Mijn ouders komen ook niet veel later aan op het kasteel. Nog voordat de receptie begint krijg ik nog even goed nieuws vanuit Amsterdam. Ajax heeft namelijk met 1-0 gewonnen van dat clubje uit Eindhoven. Nu gaat het tijd worden om ons op te stellen voor de vele handjes die geschud moeten gaan worden. Ik sta hier samen met pap, mam, Ton. Mijn oma is natuurlijk de eerste die mij komt feliciteren waarna de rest van alle familie, vrienden, kennissen, Hoensbroekse verenigingen en carnavalsgroepen volgen…te veel om op te noemen. Ik geniet van alles en iedereen. Wat ik helemaal top vond deze avond waren mijn bambino’s die speciaal waren meegekomen deze avond om mij te feliciteren. Ze hadden zelfs een t-shirt aan met daarop mijn prinsenfoto. Super gedaan EHC!! Voor mijn gevoel niet veel later vraag ik maar eens aan Remco hoe laat het is. Blijken wij al 2 uur bezig te zijn met mijn receptie. Jaja de tijd vliegt als het gezellig is. Uiteindelijk duurt de receptie tot ongeveer 22.00uur.  Ik heb nu nog even tijd om met de mensen te praten die nog zijn blijven hangen. Ondertussen zijn Remco en Thijs de auto aan het laden met alle cadeaus die ik heb mogen ontvangen. Tegen 23.00 uur gaan wij richting mijn huis met een aantal jongens van het CCH. Hier zorg ik natuurlijk voor bier en hapjes. Nadat de laatste naar huis gaat neem ik mij toch nog even de tijd om wat kaarten, flessen en andere cadeaus te bekijken. Ik ga nu nagenieten van alweer een topavond….een avond die ik nooit zal vergeten. Bedankt allemaal!!!

Author: Guido

Share This Post On