Zaterdag 6 februari 2016

In de middag kwamen alle mannen van het CCH bij mij thuis langs om te Brunchen. Tijdens de lunch werd de nieuwe optochtwagen gebracht. Het is de nieuwe Uulenwagen waar ik als primeur op mag staan. Een geweldige ervaring om op die manier opgehaald te worden en boven op te mogen staan terwijl we naar de optocht reden. De optocht zelf was een super ervaring. Echt leuk om erboven op te staan terwijl iedereen kijkt en roept en om dan ook nog eens snoep te mogen gooien. Ik kreeg nu nog meer zin in de grote optocht.

 

’s Avonds in het kasteel boven in de kleine zaal was de sleuteloverdracht. Deze avond kreeg ik de sleutel “van Gebrook” van burgemeester Krewinkel van Heerlen overgedragen. Het was super om aangesproken te worden door de burgemeester van Heerlen. Ook de burgemeester van Landgraaf, Raymond Vlecken, was aanwezig maar in een andere rol…hij was de ceremoniemeester van de avond. Echt een unieke avond voor mij, ook omdat er veel familie aanwezig was. Vervolgens heb ik ook nog een zegje mogen doen. Vervolgens zijn we met z’n alle naar Grote Remijs gegaan. Daar was het Sjlotfeest, het was een zeer geslaagde avond. Er waren meerdere optredens en ik heb nog met Marleen Ruttten op het podium mogen staan dansen.

Author: Guido

Share This Post On