Zaterdag 30 januari 2016

Prinsenfoto maken.

’s Morgens om 10.30 uur moest ik alweer bij het cultuurhuis in Heerlen zijn om een foto te maken met alle prinsen en prinsessen van de parkstad. Het was erg veel werk om een goede foto te maken. Er waren 2 fotograven en ze verschoven iedere keer de mensen om op die manier een goede foto te kunnen maken. Leuk om dit eens mee te maken.

 

TV Marathon TVL te Kerkrade.

Rond 17.30 uur moesten we in Kerkrade zijn omdat we daar bij de TV Marathon aanwezig moesten zijn in de uitzending. Deze was al sinds 11.11 uur bezig en ging de hele dag door. Het was een super mooie en grote setting. Het was een hele beleving om te zien en mee te maken. Wij zaten in de live uitzending van 18.00-18.30 uur. We werden geïnterviewd als CCH. Eerst werd president Ton geïnterviewd en daarna ik. Ton kreeg vragen over het Kowrenne, ons 5×11 jubileum seizoens, etc. Het duurde een paar minuten voordat ik aan de beurt was, en gezien ik niet wist wat ze gingen vragen werd ik steeds zenuwachtiger door het wachten….het ging toch nog redelijk volgens mij.  De artiest die opkwam was Big Benny. Die heb ik gisteren ook gezien en nu stond ik weer bij hem op het podium. Hij vroeg alweer of ik de luchtgitaar wilde doen. Blijkbaar was ie ook gisteren onder de indruk ervan…haha. Ditmaal dus op live tv. De uitzending later (18.30-19.00uur) kwam op het einde Spik en Span optreden en het SLV kwam de dag afsluiten op het laatste. Raymond Vlecken, President van het SLV (ook burgemeester van Landgraaf), seinde op een gegeven moment naar me dat ik het podium op moest komen, en dit heb ik dan ook gelijk gedaan. Erg leuk gebaar en ik heb met hem nog staan te springen tijdens het optreden van Spik en Span.

 

Recepties Prins Parkuule en Prins CV Bistrojanen.

Nadat we bij TVL klaar waren zijn we gelijk doorgegaan naar Amstenrade om daar Prins Bram 1 te feliciteren. Hierna zijn we verder gegaan naar CV Bistrojanen om daar de prins te feliciteren.

 

Proclamatie Prinses De Geete Heerlerheide en Prins FC Hoensbroek.

De planning was eerst om de prinsenproclamtie van FC Hoensbroek bij te wonen en erna naar de Proclamatie van De Geete in Heerlerheide te gaan er daar de avond af te sluiten en daarna verder te gaan naar café Dirk-Jan in Heerlerheide. Plotseling onder het rijden werd er tegen iedereen gezegd dat we eerst naar De Geete moesten gaan.. een vreemde wending zomaar opeens.. en er werd al gelijk vragend naar Rolf gekeken 😉 Er werd gevraagd of zijn vriendin Manon prinses bij De Geete zou worden. Hierop kwam geen antwoord van Rolf dus we lieten ons maar verrassen. Vervolgens aangekomen bij het corneliushuis in Heerlerheide begon even later de proclamatie. En ja hoor.. Manon kwam het podium op en werd uitgeroepen tot de nieuwe prinses. Erg leuk om dit zo mee te maken. Na nog een leuke avond verder te hebben gehad in Heerlerheide zijn we naar FC Hoensbroek gegaan om daar aan het feest deel te nemen. Hier waren veel bekende en hier hebben we nog een leuke avond gehad. Op een gegeven moment zijn we nog naar het café Dirk-Jan gegaan en uiteindelijk gingen we rond 3.00 uur naar huis.

Author: Guido

Share This Post On