Zaterdag 30 januari 2016

Aan begin van de middag zijn we allemaal verzameld bij het kasteel om met het complete CCH een foto te laten maken. Hierna was de kinderzitting in het kasteel. Ik ben op het podium gaan zitten samen met de prinsen en prinsessen van de basisscholen. Zij overhandigde mij bij binnenkomst verschillende kado’s, voornamelijk schilderijen. Erg leuk om te zien hoe ze dit hadden gemaakt. Er waren verschillende optreden. Hierna zijn we naar beneden gegaan naar de feestzaal en hier was een nog voor de kinderen de “feest dj”. Leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen zijn.

’s Avonds na de kinderzitting ben ik nog naar CV Blauw-Wit gegaan. In het gemeenschapshuis was een galazitting. Zij vonden het erg leuk dat ik ze nog bezocht en ik kreeg een warm ontvangst. Er waren veel bekende en het was nog een super avond. Ook veel mensen die me nog niet hadden gezien feliciteerde mij nog dat ik Sjadsprins was geworden en ik ben nog met veel mensen op de foto gegaan. Op een gegeven moment werd ik naar voren gevraagd samen met prins Robert 1 tijdens het optreden van Beppie Kraft.

Author: Guido

Share This Post On