Zaterdag 3 januari 2015

Vannacht zijn we weer vetrokken vanuit Oostenrijk. Iets eerder dan gepland, zodat ik deze avond nog mee kan spelen bij het nieuwjaarsconcert van de fanfare. De terugreis gaat gelukkig een stuk voorspoediger en we komen rond het middaguur al aan in Limburg. Roel heeft me op vakantie al laten weten dat het CCH later die avond ook nog binnen zal vallen in het MFC. Dat gebeurt ook en bij binnenkomst worden uiteraard de nieuwjaarswensen over en weer overgebracht. Ook hier volgen wat toespelingen, maar ik merk veel minder dan voorgaande jaren; het wordt me makkelijk gemaakt. Jos III pakt me vast en belooft me dat hij me de rest van het seizoen gaat begeleiden, ik speel het mee en vraag of ik dat zwart-op-wit kan krijgen. We hebben dat niet meer zo vastgelegd, maar ik verheug me er wel op . De komende week de laatste voorbereidingen treffen en dan gaat het feest eindelijk los….

Author: Guido

Share This Post On