Zaterdag 25 januari

Vandaag is het dan eindelijk zover dat mijn woning zal worden omgetoverd tot mijn eigen Breuker Paradies. Maar eerst ga ik met Ton en Bert naar het kasteel om de foto’s te maken voor de promo van het Bal Magnefiek. We willen op een aparte wijze het Bal Magenfiek onder de aandacht brengen. En ik denk dat het zeker gelukt is. Schrijf alvast in jullie agenda…15 februari om 20.11 uur.
Om 13.00 uur gaat de deurbel en staan de heren met zwaar geschut en veel versiering klaar om te gaan beginnen met deze klus. Na 2,5 uur hard werken is het klaar en ik kan jullie vertellen dat de heren het SUPER hebben gedaan. Ook mijn moeder is aanwezig om ervoor te zorgen dat de heren kunnen genieten van broodjes en erwtensoep. Wat is het toch mooi om te zien hoe dit leeft onder de inwoners van Hoensbroek want aanloop deze middag is er genoeg. Bij het donker worden is pas goed te zien hoe mijn huis opvalt met al de mooie verlichting en versiering. Ook nu gaat de gedachten door mijn hoofd over hoe blij ik ben met alles wat er om mij heen gebeurt en dat ik het eindelijk allemaal zelf meemaak….Sjtadsprins van Gebrook!!
Ik ga mij opmaken voor weer een leuke avond en zal rond 20.00 uur opgehaald worden door Roel. Wij rijden naar Café Fer waar wij de rest van de groep zullen treffen om daarna  allemaal samen naar de receptie van C.V. de Kangeroes te gaan. Wat het nu weer extra leuk maakt is dat mijn vader er ook bij is. Op de receptie overhandig ik Prins Theo mijn seizoensorde en heb ik het nog even gauw over die keer dat ik met vrienden op vakantie naar Spanje ben gegaan en dat hij toen onze chauffeur was. Na deze leuke receptie gaan wij nog met een paar CCH leden naar Amicita om daar verder te beslissen wat wij nog gaan doen…in elk geval niet naar huis. Remco komt met het idee om even wat mensen te gaan verrassen die op dat moment hun verjaardag zijn aan het vieren thuis in Hoensbroek. Tijdens onze eerste stop worden wij weer verenigd met Dave die er gebruik van maakt om verder te gaan feesten met ons. Nu nog even een bliksem bezoek aan de jarige Marianne de Bok en dan is het tijd om richting Heerlen centrum te gaan waar wij een aantal cafe’s zullen gaan bezoeken waar op dat moment veel bekenden van mij zijn. Overal worden wij super ontvangen met de groep die op dat moment nog uit 6 man bestaat. Ik hoef mij geen zorgen te maken want mijn neef en tevens beste maatje Remco is bij mij. Even na 3 uur gaan wij maar eens richting huis want het is nu goed geweest. 7even, Shooters, Hazus en de kromme Toeter bedankt voor het leuke onthaal. Nu is de rust hard nodig en hier maak ik uiteindelijk de hele zondag gebruik van.

Author: Guido

Share This Post On