Zaterdag 18 januari

Ik maak eerst even gebruik van het woordje ‘uitslapen’. Wat mij ook aardig gelukt is aangezien ik pas rond 10.30 uur mijn bed uit stap. s ’Middags moet ik eerst mijn vader helpen met een aantal zaken en breng ik ook nog even mijn hemd naar mijn tante. Ja jullie lezen het goed, mijn tante….de moeder van Remco. Want ja ,tante Sila heeft wat meer ervaring met het wassen van deze hemden volgens mijn moeder. Tante Sila doet dit namelijk al een aantal jaar voor haar zoon en oud prins Remco. En dan….is het weer tijd om me te verzorgen en eindelijk het rokkostuum weer aan te kunnen doen….we gaan weer op pad met het CCH! Marcel komt mij ophalen om 19.50 uur. Wij gaan eerst naar het Café van Fer waar wij de rest van het CCH zullen treffen. Wij zijn zelfs als eerste aanwezig. Nadat we helemaal compleet zijn rijden wij naar Heerlen waar de receptie plaatsvindt van Prins Raoul van de Heëlesje V.V. de Winkbülle. Even later sluit de Breuker Blaos Kapel bij ons aan….zonder hun muzikale steun is een bezoek aan Heerlen niet compleet. Na een tijdje wachten in de naastgelegen zaal is dan eindelijk het moment aangebroken. Ik krijg nu volgens de jongens mijn vuurdoop van mijn eerste receptie als Sjtadsprins. Ik probeer natuurlijk alles zo te doen zoals de jongens het mij hebben uitgelegd. Achteraf was ik best tevreden over mijn handelingen die ik heb moeten verrichten ;-). Natuurlijk overhandig ik Prins Raoul ook mijn eigen seizoensorde. Na deze receptie rijden wij weer terug naar Hoensbroek waar wij zijn uitgenodigd op de prinsenproclamatie van de Lotbroekers. Na een leuke avond met uitroepen van het prinsenpaar Norbert I & Kim I. Na vele polonaises besluiten wij nog met een paar CCH leden de avond af te sluiten in Heerlerheide bij Cafe Dirk Jan. Aangekomen bij Dirk Jan worden wij leuk ontvangen door carnavalsvereniging De Bokkeriejesj en krijg ik de mogelijkheid om deze groep wat beter te leren kennen. Ik heb zelfs nog op de tafel staan dansen met hun prins Kevin I. Al met al was dit weer een geslaagde avond en vond ik 02.00 uur een mooie tijd om naar huis te gaan. Want ja, morgen staat namelijk iets heel moois op het programma. Mijn eigen receptie. Trusten!!!


Author: Guido

Share This Post On