Zaterdag 16 januari 2016

Vandaag zijn we eerst met verschillende CCH leden, waaronder de president, de oud CCH leden gaan bezoeken. Dit om hun te bedanken wat zij in de afgelopen jaren hebben betekend voor het CCH. Dit is gedaan door overhandiging van een doos met 2 wijnen en een schrijven, overhandigd door mij.

Vanavond zijn we naar de receptie gegaan van Pascal 1 (Pascal Lemmens). Hij is prins geworden van VV de Haverbüle in Munstergeleen. In het gemeenschapshuis was de receptie en hier zijn we hem met het CCH gaan feliciteren en heb ik mijn siezoensorde mogen uitreiken aan Pascal 1.

Later in de avond zijn we naar de receptie gegaan van Joris 1 van H.v.v. de Winkbulle. Dit werd gehouden in het glaspaleis. Hier heb ik ook weer een seizoensorde aan Joris 1 mogen uitreiken. Daarna zijn we nog bij café d’r Klinge geweest. Na de receptie gingen hier veel carnavalsverenigingen heen en het was erg gezellig met de hele groep. Vervolgens zijn we nog in Hazus geweest en heb ik zelf wat biertjes mogen tappen (goed geregeld door oudprins Jos Mengelers!). Vervolgens zijn we nog even naar Seven geweest. Op het einde zijn we naar Heerlerheide gegaan bij café Dirk Jan. Hier waren ook nog veel carnavalsverenigingen o.a. Prins Wesley 1 van C.V. De Bokkeriejesj en Prinses Diana 1 van DG de Geete. Het was nog erg gezellig bij Dirk Jan en hebben het nog goed volgehouden. Samen met Wesley 1 hebben we er nog een feestje van gemaakt en heb ik met hem samen op de tafel staan dansen.

Author: Guido

Share This Post On