Woensdag 3 februari 2016

Om 20.00 uur zijn we naar het Piuscentrum gegaan om de prinses een seizoenorde uit te reiken. Vervolgens zijn we naar mijn huis gegaan voor de onthulling van de versiering. Uiteraard was eigenlijk alles al versierd, maar er miste nog één grote foto die vandaag werd onthuld. We hebben de auto’s op de parkeerplaats gezet en zijn met het hele CCH naar mijn huis gelopen onder begeleiding van de Breuker Blaoskapel. Het was super om te zien hoeveel mensen al klaar stonden. Ook CV Blauw-Wit was met z’n allen aanwezig. Ik mocht de foto onthullen….dit was een erg leuk moment. De foto was genomen  tijdens mijn proclamatie. Vervolgens heb ik het publiek nog toegesproken en iedereen bedankt, waaronder de huisversierders, voor alles wat ze tot nu toe hebben gedaan. Aansluitend hierop heb ik iedereen uitgenodigd om mee te gaan naar het gemeenschapshuis in Mariarade voor de afterparty! Mijn ouders hadden geregeld dat we hier de hele avond terecht konden onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een fantastische avond met veel verrassingen. Onder andere de Bölkes met hun sjlager ‘Bonzjoere’ en Los Papas hebben gezongen. Een hele mooie avond.

Author: Guido

Share This Post On