Woensdag 27 januari 2016

Deze avond was er een feestavond in café Amicitia. Het was een gezellige en drukke avond. Alle carnavalsverenigingen van Hoensbroek, aangesloten bij SHC, waren aanwezig. SHC wilt zeggen: Samenwerkende Hoensbroekse Carnavalsverenigingen. Leuk om te zien dat er onderling een leuk contact is waardoor er ook leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden op deze manier. Alle prinsen en de prinses werden op het podium geroepen. Hier hebben we een fotolijst mogen ontvangen waar alle prinsen en prinses opstaan. Een leuk gebaar. Ook was er een lied ter ere naar mij genoemd. Ik heb hier ook een paar cd’s van gekregen, een echte eer om dit mee te maken. Vervolgens werd de nieuwe Vastelaoveskrant d’r Uul voor dit seizoen uitgereikt. Ik stond voorop en er stond veel over mij in, ik wist niet dat dit zo zou zijn en was erg leuk om te zien en heb uiteraard een krant bewaard voor in mijn collectie. Verder hebben we er nog een leuke avond van gemaakt.

Author: Guido

Share This Post On