Vrijdag 9 januari 2015

Begin van deze week ben ik op bezoek geweest bij meneer Pastoor. Het was een erg leuk en interessant gesprek, waarin we het naast mijn bezigheden ook over allerlei zaken uit het Hoensbroekse hebben gehad. Nu, één dag voor mijn proclamatie, beginnen de zenuwen toch wel toe te nemen. Zeker nu we vanavond nog met de Breuker Bloaskapel met het CCH meegaan naar de receptie van de Bokkeriejesj met in hun midden prins Stef I. We moeten een tijdje wachten en in die tussentijd wordt o.a. druk gespeculeerd. Jos III komt nog kort proberen iets los te krijgen, maar ik denk niet dat iemand iets aan me heeft kunnen merken. Tijdens het dankwoord van de Bokkeriejesj, na het feliciteren door het CCH, wordt Jos III bedankt voor inzet en bijdrage. Daarnaast wordt ook benoemd dat de Bokkeriejesj benieuwd zijn wie de nieuwe Sjtadsprins wordt, die zij de zondag mogen ontvangen op de bekende Herrensitzung. Ik sta wat op mijn plek tussen de kapel in te wiebelen. Het komt nu wel heel dichtbij….

Author: Guido

Share This Post On