Vrijdag 24 januari

Vandaag gaan we met een kleine delegatie om 20.00 uur naar het RTV Parkstad VLK dat gehouden wordt het in Borenburg in Voerendaal. Ook in deze finale is Hoensbroek weer aanwezig met 3 groepen. Voor Hoensbroek is als eerste Veer Plezeer aan de beurt met het nummer Sambasjpas. Als ze klaar zijn ga ik met Ton samen mijn seizoensorde overhandigen aan deze groep. Nu is het wachten op de volgende Hoensbroekse groep en maak ik nu even gebruik om wat gesprekken te voeren en foto’s te maken met bekenden. Ik ben blij dat ik mijn privé fotograaf Daan Toussaint bij mij heb. Hij zorgt er steeds maar weer voor dat ik al deze mooie momenten terug kan blijven zien. Nu is het de beurt aan de Bölkes met hun nummer Het Rammelding. Ook aan de drie mannen overhandig ik mijn seizoensorde na hun optreden. Zo…weer even tijd om wat leuke foto’s te maken en dan is het de beurt aan D’r Wielly met het nummer Dan Beste Hot. Natuurlijk krijgt Wielly na zijn optreden ook mijn seizoensorde overhandigd. Het wachten op de uitslag kan beginnen en gelukkig duurt het nu niet zo lang als een week eerder op het PLK. Jammer genoeg eindigt niemand van onze groepen op de 1e plaats. Maar toch hebben ze het allemaal super goed gedaan. Wij maken het niet te laat en als  we buiten komen zijn er toch nog een paar die honger hebben. Als blijkt dat de eigenaar van de mobiele snackbar niet in zijn wagen aanwezig is maakt Ton er op een leuke manier gebruik van om zijn taken achter de balie over te nemen. Ton de frietenbakker….top gedaan!!

Author: Guido

Share This Post On