Vrijdag 17 januari

Ik word om 19.30 uur opgehaald door Patrick om  naar het Streeperskruis in Landgraaf te rijden waar de finale van het PLK zal plaatsvinden. In deze finale zitten 3 groepen uit Hoensbroek, namelijk Siefoe, de Breuker Neutjes en oud prins Marcel met een aantal Neuten. Ik heb me voorgenomen om bij alles aanwezig te zijn als nieuwe Sjtadsprins va Gebrook…ik wil niets missen!!!. Vandaar ook mijn steun, en die van het CCH, voor onze Hoensbroekse finalisten. Na 19 liedjes, met natuurlijk super optredens van onze groepen, komt het moment waarop iedereen heeft gewacht. De PUNTEN!!! Jammer dat de jury lang op zich laat wachten. Na een dik uur wachten komt dan eindelijk de uitslag. Helaas heeft de groep Siefoe net niet genoeg punten, maar ze kunnen super trots zijn op een verdiende  2e plaats. Helemaal niet verkeerd natuurlijk maar ik had het Siefoe zo gegund. Na de prijsuitreiking vertrek ik samen met Patrick weer richting Hoensbroek en mag ik weer van mijn nachtrust gaan genieten. Jaja de ooooo zo belangrijke rust volgens de oud prinsen. 🙂

Author: Guido

Share This Post On