Vrijdag 15 januari 2016

Vanmorgen zijn we naar Schadenet Koenen gegaan. We hebben op de vestiging in Heerlen foto’s gemaakt van de “overhandiging van de prinsenauto”. We zijn daarna nog met z’n alle naar de vestiging van Schadenet Koenen in Maastricht gegaan. In Maastricht staat namelijk een oude vrachtwagen die mijn oom aan het opknappen is. Dit is een type wat mijn opa vroeger nog had voor het bedrijf en mijn oom wilt deze mooi op laten knappen in de oorspronkelijke staat en in de bekende L’Ortye kleuren (geel/groen). De bedoeling van mijn oom was dat de auto mee zou rijden in de optocht van dit jaar. Helaas ging dit niet meer lukken omdat het erg veel werk is om de auto te restaureren. Maar om mijn oom de vorderingen te laten zien, leek het Maurice Koenen leuk om samen met mijn in de auto een foto te maken zodat mijn oom kon zien hoe de auto eruit zag.

Author: Guido

Share This Post On