Vrijdag 14 november 2014

Imke is 15 november jarig. Omdat we echter de 15e een concert hebben met de fanfare, vieren we haar de verjaardag de vrijdagavond ervoor, de 14e. Met de 11e van de 11e nog vers in het geheugen en de installatie van Guido als lid van de raad van 11 bij het CCH, wordt ook de carnaval besproken. Dat zorgt er ook voor dat de muziek in de loop van avond verandert van 3FM naar klassiekers als ‘Alaaf, ‘t is weer vastelaovend,’, ‘Went i Gebrook hiej’ en ‘Gebrook alaaf’ die uitbundig worden meegezongen. Ook de discussie wie prins wordt, komt kort voorbij. Ik houd me wat afzijdig en als me gevraagd wordt wie ik denk dat het wordt, geef ik aan dat het best moeilijk is, maar noem wel wat namen. Voorgaande jaren werd het vuur me meer aan de schenen gelegd. Ik merk dat de meesten het dit jaar, zo een klein jaar na de geboorte van Siem, niet zien gebeuren dat ik prins word. Erg leuk, dat maakt de verrassing straks des te groter.

Author: Guido

Share This Post On