Vrijdag 14 juni

Mijn gsm ging ‚rinkelde’! Doordat mijn Facebook gekoppeld is met de telefoonnummers kon ik hierdoor meteen zien dat Ton belde. Vol van de zenuwen en wetende natuurlijk waar het om ging durfde ik niet op te nemen. Nadat ik eerst mijn vader gebeld had en hem vertelde over het, met opzet, gemiste gesprek van Ton zei hij dat ik maar meteen moest terugbellen. Natuurlijk heb ik hierna meteen terug gebeld….vol van de zenuwen. Ton vroeg op dat moment doodleuk of hij een accu kon kopen bij Heuts waarop ik hem vertelde dat hij ook een accu bij mijn vader kon gaan halen als hij er dringend eentje nodig had. Maar hij had een speciale accu nodig. Een accu in een zwart rokkostuum….hij vroeg of ik Sjtadsprins van Gebrook wilde worden. Ik kreeg van Ton een paar dagen bedenktijd maar mijn keuze was op dat moment eigenlijk al gemaakt. Ja!!! Achteraf bleek mijn vader hier al een week van op de hoogte te zijn geweest.

Author: Guido

Share This Post On