Online verkoop entreekaarten

Graag zijn wij de bezoekers van onze evenementen zoveel mogelijk van dienst. Daarom hebben wij besloten om (vanaf de Breuker Vrouwluujmörge) de entreekaarten voor onze zittingen, feesten en evenementen via een online bestelsysteem aan te bieden.

Vanuit uw luie stoel, op uw telefoon tijdens het grasmaaien, of achterop de fiets bij uw lief is het nu mogelijk om entreekaarten te bestellen. Betalen kan gemakkelijk via iDeal.

Na het bestellen ontvangt u een bevestigingsmail met een download-link naar uw tickets. Deze tickets kunt u uitprinten of via het scherm van uw mobiele telefoon laten scannen bij de entree van het betreffende evenement.

Onze voorkeur gaat uit naar online verkoop. Maakt u hier echter liever geen gebruik van, dan kunt u voor voor reeds uitgeprinte tickets terecht bij Schoenservice Luchies aan de Hoofdstraat 16 in Hoensbroek.

De entreekaarten voor de Mansluujmörge en de Vrouwluujmörge zijn dit jaar alleen nog te koop via de voorverkoopadressen.

Tickets voor de Prinsenproclamatie, Ode aa Gebrook en het Sjlotfieës zijn te bestellen op www.cch-gebrook.nl/kaartverkoop of door te klikken op onderstaande afbeelding.

Heeft u vragen hieromtrent? neem dan contact met ons op via kaartverkoop@cch-gebrook.nl of spreek ons aan op een van onze evenementen.

kaartverkoop

Author: Guido

Share This Post On