Vier met ons mee!!

Gebrook – Het Comité Carnavalsviering Hoensbroek is al “5×11 jaor versjlingerd aaGebrook” en aan de Breuker vastelaovend in het bijzonder. Dat wordt gevierd met de “Ode aaGebrook” op zaterdag 23 januari. Een verrassende muzikale avond in Kasteel Hoensbroek waar iedereen die de Breuker vastelaovend een warm hart toedraagt, bij moet zijn. Op zondag 24 januari is er de mogelijkheid tot feliciteren op de jubileumreceptie. 

Maar uiteraard wordt het seizoen op 11 november traditiegetrouw geopend met de zoektocht naar de nuuje sjlager va Gebrook op het Breuker Vastelaoves Leedjes Konkoer in Kasteel Hoensbroek. Om de feestslingers te laten deinen, wordt het jubileumjaar aangegrepen om voorzichtig een nieuwe wind te laten waaien. Zo is de organisatie van het leedjeskonkoer in overleg gegaan met de deelnemers en daar zijn verbeterpunten uit voort gekomen die meteen dit jaar worden doorgevoerd. De zaal wordt anders ingedeeld waardoor de deelnemers niet meer in een aparte zaal hoeven te staan, maar samen met het publiek het BVLK kunnen meevieren. En ook de bekendmaking van de jurypunten wordt anders aangepakt. 

De mansluujmurgevan oorsprong een initiatief van de oud-prinsen van het CCH, is toe aan de tiende editie met op de bühne van Amicitia onder andere de leadzangers van de SchintalerMartin & GuidoKartoesj en Big Benny. Zet zondag 15 november maar alvast in je agenda!

Dvrouluujzitting, op zondag 22 november, kent een nieuwe locatie en nieuwe programmering. Laat je verrassen in de zaal van Amicitia met onder andere een gynaecoloog-buut, het hippe vastelaovesgeluid van het Roermondse Vleisjboeket, extra “spass undstimmung” door Gipfel Power, de aanstekende beats van de Shakin dj’s en de succesnummers van W-Dreej

Binnenkort meer informatie over de kaartverkoop.

Vier samen met het CCH en alle andere jubilerende verenigingen en vastelaovesvierders van Gebrook en omstreken dit jubileumjaar. Het eerste tipje van de slinger hebben we opgelicht. Binnenkort volgt meer informatie. Houd de website, facebook en twitter van het CCH in de gaten!

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer