Verrassend nieuw programma Dameszitting 2014

Zondag 23 november vindt voor de zesde keer op rij de dameszitting van het CCH plaats in Kasteel Hoensbroek. Dit jaar met als nieuwe presentatrice Patty Pam Pam. En dat is niet de enige nieuwigheid. Net als de ronde miss bij de Mansluujmörge, zal bij de dameszitting elke artiest worden aangekondigd en wel door “Mr. Dameszitting Gebrook” Marco. Kleed je dus niet te warm dames, jullie gaan het nog heet krijgen!

Maar er is ook ruimte voor traditie; de dameszitting wordt geopend door de sjlager va Gebrook, de winnaar van het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoers op 11-11. En ook Sjtadsprins Jos zal de harten van de Breker maedjes (of in ieder geval hun lachspieren) op hol laten slaan. Op zoek naar geschikte acts, werd ook over de grens gekeken. Dat resulteerde in een prijswinnende act uit Duitsland; Dolls company. Een adembenemende acrobatische Power Show. Top carnavalsvariété uit Duitsland. Ook de crème de la crème van de Limburgse LVK-artiesten is bereid gevonden naar het kasteel te komen; zing en dans mee met de hits van La Bamba! En de polka-rock van De Schintaler Martin en Guido “bringt sjtumming”. Daorum zing v’r, sjöt nog mer ins énne in! De slagroom op de spreekwoordelijke taart is Tonca, dè feestband van het Wilde Zuiden. Knettergek, lekkere muziek en één ding is zeker: er wordt pas gestopt als het hele kasteel op z’n kop staat. En nog een belangrijk nieuwtje: De entreeprijs is dit jaar € 19,50. Dus dames, pumps uit en rennen maar om kaartjes te bemachtigen voor de CCH dameszitting 2014. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Coiffeur Maarten Heunen, Wilhelminastraat 76, Schoenservice Luchies, Hoofdstraat 16 en Ogenlust Bloemsierkunst, Akerstraat Noord 92-98.

De deuren gaan op 23 november om 10.00 uur open en om 11.11 uur start de dameszitting. Heren zijn vanaf 14.33 uur welkom.

 

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer