Vastelaovesmotto Gebrook 2014-2015

In 2015 trekt de 44-ste door het OptochtKomitee georganiseerde optocht door de straten van Gebrook. Reden voor een bescheiden feestje! Bescheiden omdat het OptochtKomitee zich bewust altijd op de achtergrond heeft gehouden en van daaruit de optocht organiseert. In de oproep voor het nieuwe motto werd het 44-jarige jubileum van het OptochtKomitee als extra uitdaging genoemd. Een geselecteerd gezelschap bestaande uit PR-commissieleden en de voorzitters van de andere CCH-commissie boog zich over de binnengekomen inzendingen en brainstormde zelf ook over een mogelijk nieuw motto. Na lang wikken en wegen werd unaniem gekozen voor het motto: 

Een indirecte verwijzing naar de 44 jaar die om zijn gevlogen en een directe uitnodiging om te genieten en uit te kijken naar de toekomst. Vier het leven, want de tijd vliegt!

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer