Ton Toussaint ontvangt orde van verdienste SHC

Tijdens de Breuker Aovend, de zitting van de Samenwerkende Hoensbroekse Carnavalsverenigingen, is aan president Ton Toussaint van CCH-Gebrook de orde van verdienste uitgereikt voor zijn jarenlange inzet voor het SHC tijdens zijn 22 jarig lidmaatschap van CCH-Gebrook waarvan 11 jaar als president. Ton is een bruggenbouwer en verenigingsmens met een hart voor vastelaovend en de Breuker vastelaovend in het bijzonder. Namens alle vastelaovesvrung va Gebrook wil CCH-Gebrook Ton van harte feliciteren met dit belangrijke eerbetoon in het 5×11 jubileumjaar van CCH-Gebrook. Mit Gebrook Alaaf!

Kaarten à 11 euro kunnen online worden gekocht via www.cch-gebrook.nl/kaartverkoop. Indien u liever niet online koopt kunt u terecht bij Schoenservice Luchies.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer