Sjluëteluëverdrach en Sjlotfieës

Carnavalszaterdag 1 maart krijgt Sjtadsprins Jos III va Gebrook uit handen van burgemeester en Grootvorst van het CCH Paul Depla de sleutel van het kasteel overhandigd. Daarmee wordt de macht over het Breuker Paradies voor drie dagen overgedragen. De avond van de Sleuteloverdracht zal uit twee delen bestaan. Eerst de sleuteloverdracht in een select gezelschap van genodigden van de Stadsprins en het CCH waaronder sponsoren en ereleden. De presentatie van de sleuteloverdracht wordt verzorgd door Huub Houben en buuttereedner Wiel Vinken. July en de Muppe zullen het geheel muzikaal omlijsten. Vervolgens barst om 20.33 uur het Sjlotfieës los; een fantastische feestavond met Thorsten von Lippe Bisterfeld, Frans Croonenberg en DJ Ton van Hoorn. Dit alles natuurlijk in de Narretempel van het CCH Kasteel Hoensbroek.

Kaarten voor het Sjlotfieës kosten €11,- en zijn verkrijgbaar bij: Sigarenspeciaalzaak Harry Offermans, De Hoensbroekse Versmarkt, Bloemsierkunst Ogenlust en Luchies Schoenservice.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer