Optochtfilm Gebrook 2018

#VSTLVND, Gaef ‘t doer! Dat doen we natuurlijk ook met de Groeëte Breuker Vastelaovesoptoch. Ook dit jaar zal er weer een uitgebreide reportage worden gemaakt van deze geweldige optocht met al haar deelnemers. Niet alleen de vele optochtdeelnemers (einzelgängers, wagens, groepen en andere deelnemers) maar ook de uiteenlopende toeschouwers en bewoners van verzorgingshuizen verdienen het te kunnen genieten van onze groeëte Breuker optocht.

Dit jaar zal de optochtfilm verspreid worden via ons YouTube kanaal. 24 uur per dag bereikbaar en te kijken wanneer u wilt via uw TV, smartphone of tablet. Youtube wordt steeds populairder als mediakanaal, maar we begrijpen natuurlijk ook dat niet iedereen de film via dit kanaal kan bekijken. Is dit bij u het geval? Neem dan even contact met ons op via pr@cch-gebrook.nl. Ook zullen wij bij diverse specifieke doelgroepen (zoals verzorgingshuizen) de film op DVD of USB aanleveren. 

We hopen de film op deze manier nog beter, langer en aan een breder publiek te kunnen tonen. Tevens bouwen we op deze manier een archief op waardoor de optochtfilms voor iedereen op ieder willekeurig moment terug te kijken zijn. Bij het maken van deze afwegingen staat de Breuker Vastelaovend nu en in de toekomst voorop! 

Mit Gebrook Alaaf!

Comité Carnavalsviering Hoensbroek

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer