Op zeuk nao d’r nuuje sjlager va Gebrook!

Op dinsdagavond 11 november start de zoektocht naar de nieuwe vastelaovessjlager va Gebrook. Traditiegetrouw opent Sjtadsvastelaovesvereiniging CCH het carnavalsseizoen met het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer in narrentempel Kasteel Hoensbroek. Het leedjeskonkoer start om 20.33 uur. En het belooft weer een spannende avond te worden met een zeer gevarieerd aanbod aan Breuker vastelaovesleedjes. Dit jaar kent het leedjeskonkoer maar liefst 14 deelnemers, waaronder ook dit jaar weer vele vertrouwde gezichten, maar ook weer twee nieuwkomers. Dat maakt het deelnemersveld steeds gevarieerder en rijker.

Wie de deelnemers zijn, houden we nog even geheim. Volg de Facebookpagina van CCH-Gebrook de twee weken voorafgaand aan 11-11 en ontdek wie bij de seizoensopening strijden om zich sjlager va Gebrook te mogen noemen!

Zorg dat je erbij bent en breng als zaaljury jouw stem uit op de beste sjlager va Gebrook! De entree bedraagt € 5,- en ook dit jaar zullen alle Breuker vastelaovesleedjes worden verzameld op een cd die op 11 november te koop zal zijn.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer