Op zeuk nao d’r nuuje sjlager va Gebrook!

Nu de inschrijftermijn van het Breuker vastelaovesleedjeskonkoer is gesloten, meldt het CCH met trots dat maar liefst 16 nieuwe liedjes meedingen naar de titel “Sjlager va Gebrook”. Traditiegetrouw opent Sjtadsvastelaovesvereniging CCH het carnavalsseizoen op 11 november met het Breuker vastelaovesleedjeskonkoer in narrentempel Kasteel Hoensbroek. Dit jaar valt de elfde van d’r elfde op zondag en start het leedjeskonkoer om 14.33 uur.

Het belooft weer een spannend konkoer te worden met een zeer gevarieerd aanbod aan Breuker vastelaovesleedjes. Waar andere plaatselijke konkoersen het aantal inzendingen zien afnemen, mag het leedjeskonkoer va Gebrook zich verheugen op maar liefst 16 deelnemers. Naast vele vertrouwde zijn er ook weer nieuwe gezichten, van zeer jong tot minder jong, van solo-optredens, duo’s tot kleine en grote groepen. Dat maakt het deelnemersveld steeds gevarieerder en rijker.

De entree bedraagt € 5,-. Ook dit jaar kunnen de nummers na 11 november via www.cch-gebrook.nl beluisterd en gedownload worden.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer