Online verkoop entreekaarten

Graag zijn wij de bezoekers van onze evenementen zoveel mogelijk van dienst. Daarom hebben wij besloten om (vanaf de Breuker Vrouwluujmörge) de entreekaarten voor onze zittingen, feesten en evenementen via een online bestelsysteem aan te bieden.

Vanuit uw luie stoel, op uw telefoon tijdens het grasmaaien, of achterop de fiets bij uw lief is het nu mogelijk om entreekaarten te bestellen. Betalen kan gemakkelijk via iDeal.

Na het bestellen ontvangt u een bevestigingsmail met een download-link naar uw tickets. Deze tickets kunt u uitprinten of via het scherm van uw mobiele telefoon laten scannen bij de entree van het betreffende evenement.

Onze voorkeur gaat uit naar online verkoop. Maakt u hier echter liever geen gebruik van, dan kunt u voor voor reeds uitgeprinte tickets terecht bij Schoenservice Luchies aan de Hoofdstraat 16 in Hoensbroek.

De entreekaarten voor de Mansluujmörge en de Vrouwluujmörge zijn dit jaar alleen nog te koop via de voorverkoopadressen.

Heeft u vragen hieromtrent? neem dan contact met ons op via kaartverkoop@cch-gebrook.nl of spreek ons aan op een van onze evenementen.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer