Ode aa Gebrook

Het Comité Carnavalsviering Hoensbroek is al “5×11 jaor versjlingerd aa Gebrook” en aan de Breuker vastelaovend in het bijzonder. Dat wordt gevierd met de “Ode aa Gebrook” op zaterdag 23 januari om 20.33 uur (avondvoorstelling) en zondag 24 januari om 11.11 uur (matineevoorstelling). Het belooft een verrassende muzikale voorstelling te worden in Kasteel Hoensbroek waar iedereen die de Breuker vastelaovend een warm hart toedraagt, bij moet zijn. Een unieke muzikale samenwerking tussen harmonie Sint-Caecilia en fanfare Sint-Gabriël wordt aangevuld met optredens door Breuker luuj van vele generaties. De regie van de Ode aa Gebrook ligt in handen van Maurice van Straten. Na afloop van de matineevoorstelling op zondag 24 januari vindt in Kasteel Hoensbroek vanaf 14.33 uur de jubileumreceptie plaats.

Kaarten à 11 euro kunnen online worden gekocht via www.cch-gebrook.nl/kaartverkoop. Indien u liever niet online koopt kunt u terecht bij Schoenservice Luchies.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer