Nieuwe president en voorzitter voor CCH

Op donderdag 3 juli 2020 heeft Sjtadsvastelaovesverening CCH Gebrook in een ledenvergadering een nieuwe president en nieuwe voorzitter gekozen. Unaniem werd Jos Maas tot voorzitter benoemd en Thijs Bogaert tot nieuwe president van het CCH.
Ton Toussaint heeft zich 27 jaar ingezet als bestuurslid binnen diverse functies en was 15 jaar lang President van het CCH. Op eigen verzoek zet Ton een stap terug en blijft actief binnen de Raad van XI. We hebben Ton leren kennen als een zeer gedreven en ongelofelijk positieve voorzitter en president. Met het vastelaoveshart op de juiste plek is Ton van onschatbare waarde binnen de Breuker Vastelaovend. Het CCH en de Breuker Vastelaovend zijn Ton zeer dankbaar voor de voortreffelijke wijze waarop Ton invulling heeft gegeven aan zijn functies.
Jos Maas (56) is sinds 2018 lid van de Raad van XI en tevens voorzitter van de PR & Marketing commissie van het CCH. Met zijn bestuurlijke ervaring binnen diverse organisaties heeft het CCH een nieuwe uitermate kundige voorzitter die de ingeslagen weg kan voortzetten.
Thijs Bogaert (36) was in 2011 Sjtadsprins van Gebrook, sinds 2014 secretaris van de stichting CCH en al enkele jaren de presentator van CCH evenementen. De ervaring van Thijs binnen deze functies maken hem tot de ideale opvolger van Ton. Op gepaste wijze zal er nog afscheid genomen worden van Ton en wordt Thijs geïnstalleerd als president. Op welke wijze dat plaats gaat vinden, is nog niet bekend.
Via de social media kanalen van het CCH zullen Jos en Thijs zich komend seizoen aan u voorstellen.
Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer