Kowrenne

Op “Vetdonnesjtig”, de bekende donderdag vóór de drie döl daag, wordt in Hoensbroek carnaval traditiegetrouw ingeluid met het welbekende “Kowrenne”. Van heinde en verre komen mensen naar de Markt in Hoensbroek om dit vermakelijke evenement live mee te maken. Ook dit seizoen belooft het weer dolle pret te worden, als de koeien, mit gestrikde udder, sportief tegen elkaar in het strijdperk treden op donderdag 27 februari 2014 maken. De koeien zijn al enige tijd in voorbereiding; hebben looptraining, krijgen uiermassage en mentale coaching.

Wie wordt dit jaar de snelste Kow? En wie mag zich de sjoenste Kow noemen? Donderdagavond weten we het! Dit jaar betreden er bovendien nieuwe teams de Kowren-arena. Moedig ze aan en vier naar afloop mee in de diverse café’s.

Tot donderdag, 19.11 uur op de Markt!

    Update seizoen 2021-2022

    Update seizoen 2021-2022

    Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

    Lees meer