Ger van der Sterren nieuwe Sjtadsprins Gebrook 2017-2018

In een uitverkochte gehoorzaal van Kasteel Hoensbroek is Ger van der Sterren op zaterdag 14 januari tijdens een sprankelende show geproclameerd tot Sjtadsprins Ger I va Gebrook, de nieuwe heerser over ’t Breuker Narreriek.
Namens Sjtadsvastelaovesvereniging CCH Gebrook nodigde de Knatsjgekke Heudjeshieër de gasten uit voor het Wonderbaarlijk Thieëteskesfieës in het Breuker Wonderland. Dit feest vond plaats in een tot in de puntjes gedecoreerde en bomvolle gehoorzaal. Het feest kon echter pas gevierd worden nadat de verdwenen elf regels waren terug gevonden. Deze Breuker musicalversie van het welbekende verhaal van Alice in Wonderland ontstond naar een idee van Rachelle Linssen. Meer dan 50 vrijwilligers, van jong tot oud, zijn maanden druk in de weer geweest met het schrijven van teksten, maken van decoraties en kostuums, inzingen van liedjes en repeteren van teksten en spel. De zangpartijen werden opgenomen in de studio van Bryan Stelten en de regie was in deskundige handen van Maurice van Straten. Al deze disciplines vormden samen een wervelende show die leidde tot de presentatie van de nieuwe Sjtadsprins Ger I.

Ger is 32 en viert 30 januari zijn 3×11 jarig jubileum. Hij is getrouwd met Karien en heeft twee jonge dochters: Elin en Iris. Ger is zoon van mam Wilma en pap Ger die in 2014 is overleden. Ger is geboren en getogen in de “voorstad va Gebrook”; Treebeek en is het kleine broertje van Saskia en Ingrid. In zijn jonge jaren vierde Ger carnaval in het Chalet in Treebeek waar z’n vader oud-prins was en ook andere familieleden jarenlang betrokken zijn geweest bij de vereniging. Ger woont met zijn gezin aan de Korteweg in Mariarade. In het dagelijks leven is hij Manager Control en Inkoop bij de Meander Groep. Op de achtergrond is hij betrokken bij The Read Shop van Karien. Vastelaovend viert Ger al jaren met de groep “Ummer te laat”. Samen trekken ze elk jaar mee met de Breuker Vastelaovesoptoch. Zijn conditie houdt hij op peil bij de basketbal veteranen en op de racefiets. Daarnaast is Ger van jongs af aan actief bij Scouting St. Willibrordus in Treebeek, eerst als lid, later staflid en sinds een aantal jaar voorzitter.
Wie Sjtadsprins Ger I wil feliciteren, is van harte welkom op zondag 22 januari tussen 18.33 uur en 20.11 uur op de Prinsenreceptie in Kasteel Hoensbroek.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer