Evenementen november uitgesteld

Leef Vastelaovesvrung, leef Breuker en Breukerinnekes,
 
Bedroefd, teleurgesteld en met veel pijn in ons vastelaoveshart hebben wij het besluit genomen om onze geplande evenementen van november 2021 te annuleren.
 
Wij geven hiermee gehoor aan de dringende oproep van de ziekenhuizen, die ons niet onberoerd laat, om verdere verspreiding van het Covid virus in te dammen en de zorg te ontlasten. De ontwikkeling van het aantal besmettingen in Zuid-Nederland is op dit moment verontrustend en het CCH is van mening een bijdrage te moeten leveren aan het niet verder doen stijgen van het aantal covid besmettingen. Het laten doorgaan van de door ons geplande carnavalsevenementen achten we daarom op dit moment niet verstandig.
Het leedjeskonkoers van 11 november en de Presidentiële overdracht op 12 november aanstaande worden tot nader order uitgesteld tot een nog nieuw te plannen moment.
 
We spreken de hoop uit dat we door nu bewust op de rem te trappen in januari 2022 alsnog het vastelaovesseizoen kunnen openen met het proclameren van de 56ste Sjtadsprins va Gebrook.
We hopen dat jullie allemaal gezond zullen blijven.
 
Graag tot binnenkort!
 
Mit Gebrook Alaaf
Bestuur CCH Gebrook