Breuker Vrouwluujmurge maakt plaats voor nieuw groot Damesevenement in 2017

In 2016 alternatief evenement in Amicitia

Afgelopen jaren organiseerde Comité Carnavalsviering Hoensbroek (CCH) in november een Dameszitting in Gebrook. De eerste edities vonden plaats in Kasteel Hoensbroek. Afgelopen jaar werd dit evenement, ook wel bekend als de ‘Breuker Vrouwluujmurge’ georganiseerd in Hotel Café Amicitia. Voor het jaar 2016 is het nieuwe concept nog niet voldoende door ontwikkeld. Daarom is besloten voor dit jaar een alternatief evenement te organiseren. Dit als voorbode voor een geheel nieuw damesevenement in november 2017!

Wat dit nieuwe evenement gaat worden houden we nog even geheim, vast staat echter dat het een evenement gaat worden wat geen enkele dame uit Gebrook en omstreken zal willen missen.

Dit jaar organiseert Amicitia i.s.m. het CCH een alternatief evenement. Op zondag 20 november aanstaande zal er een Vastelaoves Dames Ontbijt plaatsvinden, gevolgd door een gezellig ‘frühshoppen’ voor de dames. De entree is gratis en het ontbijt wordt beschikbaar gesteld door Hotel Café Amicitia. Tevens zal Kees zorgen voor een muzikale verassing en een DJ welke voor een gezellige sfeer zal zorgen voor de aanwezige dames. Het ontbijt/frühshoppen start om 10.00 uur. Vanaf 14.00 uur zijn ook de heren welkom bij Amicitia voor een gezellige after-party. Tevens zullen er deze ochtend 11 kaarten verloot worden voor het nieuwe evenement van 2017! Zorg dus dat u erbij bent op zondag 20 november!

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer