Bedenk het motto voor het Breuker jubileum-vastelaoves-seizoen 2015-2016!

“Wat vluugt d’r tied” is het motto voor de Breuker Vastelaovend van het huidige seizoen 2014-2015. Een motto dat indirect verwijst naar 44 jaar georganiseerde optocht in Hoensbroek door het Optochtkomitee. Dit motto is gekozen uit de vele motto’s die werden ingezonden door de de vastelaovesvierders va Gebrook na een oproep van de pr-commissie van Comité Carnavalsviering Hoensbroek. Ook dit jaar kun je jouw idee voor het motto van het volgend seizoen insturen! Wie weet prijkt jouw motto tijdens het extra feestelijke 5×11 jubileumseizoen volgend jaar op de seizoensorde van het CCH.
Heb jij een leuk idee voor het nieuwe motto? Laat het ons dan weten! De beste, leukste en meest passende inzending voor het motto van het nieuwe seizoen zal op gepaste wijze worden beloond. Omdat het CCH Gebrook volgend seizoen 55 jaar bestaat en er daarnaast nog een aantal Hoensbroekse carnavalsverenigingen hun jubileum viert, wordt gezocht naar een motto waarin het jubileumjaar tot uiting komt.
Op Carnavalsmaandag 16 februari 2015 wordt tijdens de prijsuitreiking van de Grote Optocht het nieuwe motto voor het komend seizoen bekend gemaakt.
Het motto moet natuurlijk in “Breuker dialek” worden geschreven. Maar laat je daardoor niet afschrikken, we laten het gewoon checken door een van onze dialectkenners.
Het liefst zien we een kort motto met een dubbele laag. Een motto dat je letterlijk, maar ook figuurlijk kunt uitleggen. Een motto met een knipoog en gelinkt aan de Breuker vastelaovend. Uiteraard mag een motto nooit kwetsend of beledigend zijn.
De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een commissie van afgevaardigden van alle commissies van het CCH. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.
Heb jij een idee? Stuur jouw motto dan vóór 18 januari 2015 op via pr@cch-gebrook.nl
Geef in een korte toelichting aan hoe je erop kwam en waar het over gaat/wat je ermee wilt zeggen.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer