14 liedjes strijden voor de Vastelaoves sjlager van Gebrook!

Ondanks de heerlijke nazomer is er door de auteurs en componisten hard gewerkt aan de nieuwe sjlagers . Dit jaar strijden er maar liefst 14 liedjes mee naar de titel Sjlager van Gebrook seizoen 2016-2017. Net zoals andere jaren is er voldoende inspiratie bij de deelnemers om ook aankomend carnavalsseizoen mee te doen aan het Breuker Vastelaoves Leedjes Konkoer (BVLK). Sjtadsvastelaoves vereniging CCH Gebrook is zeer content met het aantal inschrijvingen. In tegenstelling tot een aantal grote steden in Limburg leeft het leedjeskonkoer in Hoensbroek wel.  Al jarenlang zijn er meer dan voldoende deelnemers.  Zowel jong als oud is vertegenwoordigd.
Wie de opvolger wordt van de Bölkes met de sjlager Bonzjoere weten we op de elfde van de elfde. Het leedjeskonkoer begint op 11-11 om 20:30 uur in Kasteel Hoensbroek.

Update seizoen 2021-2022

Update seizoen 2021-2022

Leef Vastelaovesvrung, Bedroefd en met pijn in ons vastelaoveshart hebben wij na goed overleg met onze beoogde nieuwe Sjtadsprins van Gebrook het besluit genomen om in navolging van het jaar 2021 ook in 2022 helaas geen Sjtadsprins te proclameren. Gezien de huidige...

Lees meer