Maandag 9 november 2015

Er werd mij eerder verteld dat ik onder het pak zwarte lakschoenen moet dragen. Ik heb nog nooit lakschoenen gehad, dus moest ik die kopen. Op zondag 8 november moest ik naar de babyborrel van mijn nicht, en ik wilde even snel de stad in, in Maastricht, om te kijken voor lakschoenen. Het was zo extreem druk…de parkeergarage is helemaal vol,  we zijn maar weer zijn doorgereden. Op maandag later op de middag ben ik samen met Cecile in Aken gaan kijken voor de lakschoenen. Ik dacht in eerste instantie dat het niet zo’n probleem zal zijn, maar het bleek toch moeilijker te zijn dan we dachten. Bijna nergens hadden ze zwarte lakschoenen. In totaal zijn we ongeveer 15 winkels naar binnen gelopen, maar EINDELIJK hadden we mooie gevonden en meteen gekocht.

Author: Guido

Share This Post On