Maandag 8 februari 2016

Vandaag kreeg ik smorgens te horen dat de grote optocht niet doorging. Dat was echt vervelend. Niet alleen voor mij maar voor alle mensen die lang naar de optocht hebben toegeleefd. Voor mij zou dit zou het hoogtepunt van alles zijn. De laatste dagen was het al ter sprake dat dit zou kunnen gebeuren en dat er deze morgen overleg werd gepleegd met de gemeente Heerlen. Ik had eigenlijk verwacht dat het gewoon zou doorgaan en bekeek het positief. Erg jammer maar wel begrijpelijk….veiligheid is belangrijk! Gelukkig werd er ook meteen een nieuwe datum bekend gemaakt, namelijk 6 maart. Dus ik wist gelukkig wel dat ik nog een Grote Optocht tegoed had. Het programma werd hierdoor ook heel anders. Wat vast stond was dat er om 10.00 uur 10 man langskwamen van het CCH om bij ons thuis te komen ontbijten. Dit was voor de chauffeurs die mij de afgelopen maand hadden rondgereden en om hen te bedanken. Vervolgens zijn we met z’n alle naar de markt gegaan en later in de middag zijn we naar Amicitia gegaan waar we tot laat zijn gebleven. Het optochtbal wat namelijk eigenlijk na de optocht zou zijn, was door het niet doorgaan van de optocht naar voren verschoven. Al met al een hele gezellige dag!!

Author: Guido

Share This Post On