Maandag 5 januari 2015

De eerste werkdag na mijn vakantie. Ik heb me voorgenomen vandaag een aantal van mijn vrienden te bellen en te vragen of ze aanstaande zaterdag iets te doen hebben… Bij iedereen valt het kwartje direct en ze te vinden het te gek. Van één persoon weet ik dat ie het weekend weg is, maar dat gaan we later in het seizoen goedmaken. De anderen kunnen er bij zijn. Gisteren heb ik het ook aan Guido verteld. Omdat hij de website weer in orde gaat maken voor komend seizoen, heb ik met Bert afgesproken dat ik Guido voorafgaand daaraan zelf het nieuws vertel. Hij is compleet verrast, maar vindt het geweldig. Ik bel ook mijn neef Jeroen, die zelf in het jaar 2008 nog Sjtadsprins in Sittard bij de Marotte was. Toen hij Sjtadsprins werd is hij het vooraf bij ons thuis komen vertellen. Ik wilde hem nu op mijn beurt ook van tevoren inlichten. Hij geeft zelfs aan dat ondanks het drukke vastelaovesprogramma dat ze voor de boeg hebben, er aanstaande zaterdagavond waarschijnlijk een gaatje is. Ik spreek met hem af dat als dat het geval is dat hij zaterdagavond richting Gebrook komt, samen met zijn vriendin en dat hij ook mijn nicht en haar man, sinds kort ook een Marotte, en mijn oom en tante gaat polsen.
Vanavond nog op bezoek bij meneer pastoor en aanstaande woensdag de kleren overdragen aan Ton. Het is bijna 10 januari; een datum die al een hele tijd prominent in mijn agenda staat!

Author: Guido

Share This Post On