Maandag 28 juli 2014

Ik heb nog nooit zoveel carnavalsmuziek in juli geluisterd als dit jaar 🙂 Afgelopen maand onder andere ook bij Mandy en Guido op bezoek geweest en te horen gekregen dat Guido gevraagd is om bij het CCH te gaan en daar ‘Ja’ op gezegd heeft. Geweldig om te horen! Mandy kan het uiteraard niet laten om ook wat toespelingen richting mij te doen: “Maar Stan, stel even dat jij geen prins wordt. Wie wordt het dan wel?” Ik doe alsof ik gek ben…
Langzaamaan begin ik aan het idee te wennen, maar komen ook steeds meer vragen op. Afgelopen weekend nog bij mijn vader en Jacqueline langs geweest in Druten en het daar uiteraard ook over de carnaval gehad. Vandaag dan maar besloten om Ton een berichtje te sturen en mijn ongeduld kenbaar te maken. Ton stuurt terug dat hij deze week nog op vakantie is. Hij geeft aan volgende week te bellen voor een afspraak.

Author: Guido

Share This Post On