Maandag 27 oktober 2014

Op deze maandag staat in de avond de volgende afspraak met Roel Lendi gepland. Mijn pak is binnen dus er mag gepast worden. Dit keer gaat Imke mee en Siem gaat naar mijn schoonouders. De zaterdag voorafgaand heb ik mijn schoonouders het ‘nieuwtje’ verteld. Zij reageerden erg verbaasd en tegelijker tijd vinden ze het enorm leuk voor me, omdat zij weten dat dit een van de dingen is die ik nog op mijn ‘verlanglijstje’ had staan. Naast dat ik het hartstikke leuk vind om ook de voorbereiding met hen te delen, is het ook fijn om geen smoesjes meer te hoeven verzinnen. Bij Roel krijg ik een stoomcursus ‘rokkostuum aantrekken’ met alle bijbehorende accessoires tot en met handigheidjes voor speciale knopen voor het hemd. Dat wordt nog leuk de 10e met waarschijnlijk toch wel een beetje bibberende handjes. Enorm gaaf om voor de eerste keer in rokkostuum voor de spiegel te staan. Wordt weer een stap werkelijker allemaal. Roel gaat vervolgens aan de slag om alles nog wat beter te laten passen. We kletsen nog wat en al snel is het alweer laat in de avond. Ik spreek nog met Roel af dat hij me belt wanneer de laatste aanpassingen aan het kostuum klaar zijn.

Author: Guido

Share This Post On