Maandag 23 juni 2014

Het afgelopen weekend spookt van alles door mijn hoofd. Op zaterdagavond vond nog de seizoensafsluiting bij FC Hoensbroek plaats. Bij binnenkomst zie ik dat Hans Verscharen de DJ van de avond is; voor mij toch direct een link met de vastelaovend in Gebrook en dan in het bijzonder in Amicitia. Op de avond zelf komt uiteraard ook carnavalsmuziek voorbij. Ik doe niet anders dan anders. Twee teamgenoten maken een korte opmerking dat dat ‘prins zijn’ misschien toch nog eens iets voor mij zou zijn…. Ik besef voor de eerste keer dat de aanloop naar de vastelaovend, en in dit geval het reageren op toespelingen, heel anders gaat zijn. Op deze maandag stop ik eerder met werken. We zitten midden in het WK; “WE” gaan goed en vanavond ben ik aan de beurt om als gastheer te fungeren. Snel nog even langs de supermarkt om bier te halen en op het moment dat ik het koud aan het leggen ben, gaat de telefoon. “Maurice Verkerk”. Ik heb besloten het ‘onbekende nummer’ op te slaan, maar niet onder de naam van Ton. Ik kan niet meteen opnemen, want beneden zit ook mijn schoonzusje Fabiënne. Ik ga naar boven en bel Ton direct terug. We spreken af om een vervolgafspraak te maken met ook Bert erbij. Tijdens de wedstrijd krijg ik nog een appje van Bert. Ik kan niet wachten en het is pas juni….

Author: Guido

Share This Post On