Maandag 13 januari

Vandaag mag ik mij gaan voorstellen op de basisscholen van Gebrook. Tevens brengen wij bij elke basisschool de kleurplaat en posters voor de kinderzitting. Ik word om 8.45 uur opgehaald door Marcel, Jean en John. We rijden nu richting De Vlieger. Hier mag ik mij voorstellen in 2 klassen. Na een kop koffie en een glas water gaan we verder richting basisschool Nieuw Lotbroek.  De lagere klassen komen hier samen in de aula waarna ik met alle kinderen de polonaise mag lopen op de muziek van mijn schlager van Siefoe! Daarna snel door naar De Albert Schweitzer school waar ik word opgevangen door de prins, prinses en de raad van 11 van deze school. Het leuke aan deze basisschool was dat ik werkelijk in iedere klas mij even heb mogen voorstellen. Na deze school is het de beurt aan mijn eigen vroegere basisschool De Voeëgelsjtang. Hier kom ik nog twee juffen tegen waar ik nog bij in de klas heb gezeten. Wat wel jammer was hier was dat de groepen 1 en 2 vrij hadden deze dag. In groep 2 zitten namelijk de spelertjes van de bambino’s bij EHC. Na deze school is het de beurt aan basisschool De Heyster. Ook hier worden wij weer super ontvangen door de lagere klassen. Het is zo mooi om te zien hoe die kinderen reageren op ons bezoek. Op deze basisschool kom ik leerlingen tegen die ik vorig seizoen in mijn elftal had zitten. Ook hun reacties zijn super! Door wat tijdnood gaan wij nu snel richting basisschool De Dem waar ik ook even gauw aan alle klassen word voorgesteld. Hierna rijden wij richting De Regenboog in Mariarade. Hier worden de lagere klassen bij mekaar verzameld op het schoolplein en krijg ik een luid lang zal die leven te horen. Ook dit was weer prachtig! Nadat wij nog kleurplaten en de foto hebben afgegeven op 2 locaties in Gebrook gaan wij nog even langs bij Roel Lendi op de zaak in Hartje Hoensbroek. Hier krijg ik dan tevens de warme CCH jas overhandigd door Roel. Het was een hele leuke dag…vooral geweldig te zien hoeveel aandacht de basisscholen besteden aan het ontvangst van de nieuwe Sjtadpsrins.

Author: Guido

Share This Post On