Koekoewawabal met thema ‘Thriller-11′

Carnavalszondag, 2 maart vindt alweer voor de elfde keer het ‘Koekoewawabal’ plaats in Hotel/Café Amicitia. Dit carnavalsbal wordt georganiseerd door de Oud Sjtadsprinsen van Gebrook.

koekoewawa2Het Koekoewawabal staat altijd in het teken van een thema en dat steeds voor een periode van twee jaar. De eerste en tweede editie stonden in het teken van de carnaval van vroeger. In de volgende edities stonden de thema’s Apres Ski, piraten, be a moviestar en carnaval tropical centraal. Dit jaar is het thema gebaseerd op de act van de koekoewawa1prinseproclamatie: Thriller-11.

Lekker griezelen, maar dan wel op een carnavaleske wijze. Vastelaovesvierders worden opgeroepen zich speciaal naar dit thema te kleden (en gedragen) tijdens deze avond. De man en vrouw die dit het beste of ludiekste doen, ontvangen hiervoor zelfs een mooie prijs! We kijken al uit naar de rood-geel-groene heksen, zombies en dracula’s. Vanwege de verwachte drukte zal ook de achterzaal van Amicitia geopend zijn deze avond.

Het Koekoewawabal begint om 20.33 uur. De entree bedraagt €3,-. De muziek tijdens deze avond wordt verzorgd door DJ Peter Nitsche. De Oud-Prinsen heten iedereen van harte welkom en hopen alle Breuker Vastelaovesgekke te mogen begroeten op het Koekoewawabal.

koekoewawa_rene_fijten

D’r Koekoewawa

Author: Guido

Share This Post On