Donderdag 8 oktober 2015

We hebben deze dag een afspraak gemaakt om in Maaseik een steek te gaan passen en veren te halen. Dit zou ik samen met Ton en Bert doen. Om 10.00 uur hebben we afgesproken op de parkeerplaats van Van der Valk hotel in Urmond. Bert was er niet bij omdat er iets tussen was gekomen. Ik ben dus samen met Ton naar Maaseik gereden. Vervolgens daar gekomen wilden we doorgeven om welke steek het ging. Bert had het nummer van de steek, maar hij was niet bereikbaar. We hebben dus 2 flinke klappers door moeten zoeken, met tientallen ofwel honderden steken, om te kijken welke steek van het CCH was. Na lang zoeken hadden we hem gelukkig gevonden. Vervolgens werd gemeten welke maat ik moest hebben. We hadden ook gelijk 3 mooie veren uitgezocht en meegenomen. We konden kiezen uit verschillende lengtes en hebben bewust de langste genomen…160cm!! Vervolgens liep ik met de veren in mijn hand naar de bedrijfsbus waar ik mee was gekomen. Ik had er niet bij stilgestaan dat ik eventueel gezien zou kunnen worden met mijn prinsenveren in mijn hand in de bedrijfsbus waar groot L’Ortye op staat…haha.

Author: Guido

Share This Post On