Donderdag 6 november 2014

Bij de fanfare is de vraag binnengekomen voor een tweetal afgevaardigden voor de vakjury voor het leedjesconcours. Het lijkt me erg leuk om te doen en samen met Pablo zeg ik toe. Dit jaar ben ik extra benieuwd naar de liedjes waar alle deelnemers weer hard aan gewerkt hebben. Met een leuk, gemêleerd gezelschap worden alle liedjes beluisterd. Het is voor mij de eerste keer in de vakjury en het valt me op hoe goed door de ervaren krachten in de jury op allerlei verschillende onderdelen en eigenschappen wordt gelet. Als broekie neem ik dat snel over om tot goed onderbouwde bevindingen te komen. Geweldig is het om te zien dat er in totaal 14 artiesten/groepen deelnemen. Het enthousiasme spreekt uit alle nummers en uiteindelijk wordt er een volgorde in de nummers aangebracht.

Author: Guido

Share This Post On