Donderdag 27 november 2014

Vanavond heb ik afgesproken bij Roel Lendi om mijn pak, dat inmiddels vermaakt is, te passen. We hebben weer na sluitingstijd afgesproken. Inmiddels heb ik ook mijn zwarte lakschoenen gekocht. Klein gokje om die gewoon bij Harrie Crijns in Hoenbroek te kopen, maar hij had precies de schoenen die ik graag wilde.
Het vermaakte pak zit uitstekend. Roel is erg secuur en stelt alleen nog voor om de broek nog een kleine centimeter aan te passen, zodat deze perfect over de schoenen valt. We kletsen nog wat en ik vertrek een tijdje later met de rest van de spullen, zoals de winterjas, jas, hemden, strikje, handschoenen, etc. weer via de achteruitgang. Ik ben met mijn eigen auto, dus heb deze voor de zekerheid niet bij Lendi achterom geparkeerd maar op de parkeerplaats tegenover. Snel loop ik naar de auto, leg de spullen achterin en vertrek naar huis. De garderobe voor komend seizoen begint aardig gestalte te krijgen.

Author: Guido

Share This Post On