Donderdag 26 september

Op deze donderdagavond heb ik om 20.30 uur een afspraak bij Roel. Ook nu denk ik weer aan de verhalen terug van mijn voorgangers en dan voornamelijk die van Remco. Alles moet voorzichtig en stiekem gaan zodat niemand argwaan krijgt, want ja, we wonen in Hoensbroek en daar gaan verhalen als een lopend vuurtje. Dus ik ga met mijn vader samen in de auto van mijn zusje richting Lendi. Daar aangekomen parkeren wij de auto achterom op de parkeerplaats en kijken eerst voorzichtig of er niet toevallig iemand voorbij loopt. De kust was gelukkig veilig dus zijn wij meteen naar de zaak gelopen waar Roel ons al opwachtte. Voordat ik met Roel kon beginnen met het aanmeten van het pak heb ik eerst de verhalen van mijn vader moeten aanhoren 😉 over hoe het bij hem vroeger was gegaan bij Lendi. We watten snel klaar en Roel kon alles in gang gezet voor het bestellen van mijn rokkostuum, hemden en jas.

 

Author: Guido

Share This Post On