Donderdag 2 januari

Om 21.00 heb ik een afspraak met Pastoor Nevelstein. Om niet op te vallen heb ik de auto van mijn zusje meegenomen en mij goed ingepakt met een sjaal en muts….best lekker met bijna 10 graden boven nul! Natuurlijk ben ik een beetje zenuwachtig bij binnenkomst, maar de zenuwen verdwijnen ook snel.  In het begin van ons gesprek hebben wij het over mijn ouders, zusjes en opa en oma. Daarna praten we over de Breuker vastelaovend en het CCH. Bert en Ton, wees maar niet bang, dit waren alleen maar positieve gesprekken hahaha ;-). Tot slot hebben wij het ook nog over alledaagse zaken gehad.  Het was een hele leuke avond. Ik ben om 22.45 uur weer naar huis gegaan en ben onderweg nog even bij mijn ouders gestopt om te vertellen hoe leuk het gesprek was met Pastoor Nevelstein. Bert en Ton vertelde mij vooraf al dat deze avond in het verleden door alle aanstaande Sjtadsprinsen als een hele leuke avond wordt ervaren…en dat klopt!!

Author: Guido

Share This Post On