Donderdag 18 juni 2015

Ton kwam deze dag bij mij langs op de zaak. Hij zag een vurenhouten overkapping bij ons op de zaak staan en hij zag dit wel zitten om dit te verbouwen als een “bijenhuis”, om zijn kolonies bijen onder te brengen. Na hem geadviseerd te hebben en alle mogelijkheden te laten zien, bleek achteraf dat hij helemaal niet op zoek was naar een nieuw tehuis voor zijn bijen, maar dat hij mij iets kwam vragen!! Hij vroeg of ik Sjtadsprins van Gebrook wilde worden…en dat het een speciaal jaar zou gaan worden in verband met het 5×11 jubilieum. Ik heb tegen Ton gezegd dat ik er een paar dagen goed over moet nadenken op m’n gemak, en dat ik het nog thuis wil bespreken met mijn vriendin Cecile en mijn ouders. Ik vond het een grote eer dat ik gevraagd werd, maar ik had de vraag niet zien aankomen en was er even overrompeld door. Ik heb best last van een beetje plankenkoorts en dialect spreken had ik nog nooit eerder gedaan. Dit waren enkele punten waar ik tegen op keek, en ik mezelf dus overheen moest zetten. Maar daarnaast zag ik natuurlijk ook de positieve dingen. Veel plezier maken en nieuwe mensen leren kennen. Het zal een ervaring zijn die niemand mij meer afpakt! Ik dacht bij me zelf, gezien het speciale jubileumjaar: “het is nu of nooit!”. Als ik nee zou zeggen zal ik vast en zeker spijt gaan krijgen.

Author: Guido

Share This Post On