Donderdag 11 september 2014

Vanavond heb ik mijn eerste afspraak bij Roel Lendi. Op het moment dat ik thuis wil vertrekken, belt Roel om te vragen of ik een kwartiertje later kan komen. Hij heeft nog  verlate klanten in de zaak. Voor de zekerheid ga ik met de auto van Imke; die valt waarschijnlijk iets minder op achter op de parkeerplaats. Eenmaal aangekomen maakt Roel de achteringang open en loop ik snel naar binnen. Na een kop koffie neemt Roel de maten op en pas ik voor de zekerheid een kostuum. Het schijnt niet het grootste prinsenkostuum te worden en uiteraard komt de grap over de communieafdeling voorbij. Daarna hebben we het nog uitgebreid over wat er allemaal bij komt kijken om prins te zijn. Het is leuk om de ervaringen van Roel te horen en het er met een oud-prins over te kunnen hebben. Ondertussen zijn er via de site van het CCH en Facebook verschillende reacties op de zogenaamde Prins-o-meter gepost. Het is grappig om deze reacties daarop voorbij te zien komen.

Author: Guido

Share This Post On